کتاب روانشناسی توده ها اثر گوستاو لوبون و با ترجمه کیومرث خواجوی ها می باشد. پدید آمدن جنبش توده ای بزرگ،که خود طی چندین ده سال اخیر شاهد و قربانی آنها بوده ایم. توده ای شدن فزاینده زندگی اجتماعی،اقتصادی و فرهنگی باعث شده اند که ما امروزه از پرسش زیر به مراتب شدیدتر از انسان های اوایل قرن حاضر به تکان آییم.پرسش این است که هر فرد چگونه جزیی از یک توده ی از لحاظ تشکیلاتی و روانی کم وبیش متحد الشکل می شود و چه عاملی باعث می گردد تا وی به کاری دست بزند و یا از انجام عملی خود داری ورزد؟
روان شناسی توده شاخه ای از روان شناسی اجتماعی است. روانشناسان اجتماعی تئوری های مختلفی برای توضیح این امر ارائه کرده اند که در آنها روان شناسی توده با کنش و واکنش افراد متعلق به آن توده متفاوت است. نظریه پردازان اصلی روانشناسی توده عبارتند از گوستاو لوبون، گابریل تارد، زیگموند فروید و استیو ریشر. این حوزه مربوط می شود به فرایندهای فکری و رفتاری اعضا، و جامعه به معنای یک هویت واحد.
رفتار جمعی بسیار متأثر است از کنار رفتن مسئولیت فردی و نفوذ جامعیت رفتار جمعی که این نفوذ با بزرگ شدن اندازه توده، افزایش می یابد.
در بخشی از کتاب روانشناسی توده ها اثر گوستاو لوبون می خوانیم:
هر چند امروزه روانشناسی اجتماعی به شاخه ای مهم در علوم اجتماعی و انسانی تبدیل شده است، اما منابع آن در زبان فارسی همچنان محدود است. در واقع این زمینه عمده علمی از تالیفات و با ترجمه های متنوع به زبان فارسی کمابیش محروم مانده است و فارسی زبانان علاقمنه ناگزیر از مقوله های مشترک در زمینه روانشناسی اجتماعی و جامعه شناسی و روانشناسی و فلسفه بهره می جویند
بی تردید معرفی کامل یک زمینه علمی کاری بس سترگ است که به زمان کافی و تلاش مستمر متخصصان نیاز دارد. با این همه، انتشارات روشنگران در ایفای وظیفه فرهنگی که برای خود پیش بینی کرده است به نشر کتاب حاضر، که یکی از نخستین آثار جامعه شناسی اجتماعی و نوشته یکی از بنیانگذاران این رشته در ادبیات علوم انسانی است، همت گماشته است.
روانشناسی توده ها را می توان از نخستین آثاری دانست که….
متاسفانه هر چه تلاش می کنم نمی توانم کتاب download کنم .
دانلود. نمی شود
لینک تصحیح شد.