کتاب روانشناسی اضطراب اثر رابرت هندلی که توسط مهدی قراچه داغی ترجمه و نشر دایره آن را منتشر کرده است. ترسیدن و سایر اختلالات اضطرابی اشخاص را از زندگی طبیعی محروم می كند. در مناسبات شخصی دخالت كرده راه را برای بیماری شدیدتر هموار می سازد. تاكنون به كسی كه از ناراحتی اضطراب یا اختلال عصبی رنج می برد برخورد نكرده ایم كه نخواهد از شر این ناراحتی خلاص شود. مسئله این است كه اغلب اشخاص راه آن را نمی دانند. در نتیجه این كتاب راه هایی را برای جلوگیری اضطراب و شدت آن در پیش روی شما قرار خواهد داد.
شما در این کتاب یاد می گیرید که چگونه ترس و اظطراب خود را کنترل کنید و مانند بقیه افراد به صورت عادی به زندگی بپردازید.
برخی از افراد پس از اظطراب و افسردگی به مواد مخدر یا مواد اعتیاد آور مانند الکل و سیگار روی می آورند در این کتاب فصل هایی برای ترک سیگار و الکل هم گماشته شده است که می تواند برای ترک این افراد بسیار سودمند.
این کتاب شامل ۱۶ فصل است که به شیوه روان توسط مهدی قراچه داغی ترجمه شده است.
روش درمان اضطراب یا درمان اختلال وحشت زدگی که نویسنده دراین کتاب شرح می دهد بیشتر مبتنی بر روان شناسی رفتاری است، اما در عین حال به اصول تفکر مثبت، اصول شناخت درمانی و استفاده خلاق از ذهن ناهشیار توجه داشته است. برخی از این روش ها در مراکز معتبر توسط درمانگرها تدریس و به بیش از 1300 بیمار کمک کرده اند
در کتاب کتاب روانشناسی اضطراب اثر رابرت هندلی می خوانید:
مقام بلند پایه با لیاس سنگین و آراسته پشت میز کنفرانس مدیران شرکت، بیقرار نشسته است. حث داغی در جریان است، اما به دلیلی انگار او سخن سایر مدیران را نمی فهمد.
با خود می گوید ” چقدر دلم شور می زند، چقدر مشوش هستم، حواسم جمع نیست، اگر به همین شکل ادامه یابد و نوبت صحبت من برسد آبرویم می رود، چه باید بگویم، همه چیز از یادم رفته، چقدر معده ام درد می کند. انگار عضلاتش رت به هم تاب داده اند، مثل سنگ شده است.”
دانشجوی کالج در جلسه امتحان برگه سوالاتی را که چند لحظه قبل گرفته با عصصبانیت زیر و رو می کند:
” ابدا سر در نمی آورم. به چه زبانی نوشته شده؟ من که مطالعه کردم، خواندم خوب هم خواندم. اما حالا حتی به یک سوال هم نمی توانم جواب بدهم. انگار دارم از هوش می روم قلبم چه تند می زند، چه کار کنم؟”