دانلود کتاب داستان فلسفه اثر برایان مگی 1
  1. پرشین پی‌دی‌اف
  2. فلسفه،سیاست و جامعه
  3. دانلود کتاب داستان فلسفه اثر برایان مگی
فلسفه،سیاست و جامعه

دانلود کتاب داستان فلسفه اثر برایان مگی

عنوانداستان فلسفه
نویسندهبرایان مگی
مترجم/مصححمانی صالحی علامه
انتشاراتکتاب آمه
سال چاپ1388
نوبت چاپاول
زبانفارسی
تعداد صفحه241
قیمت
5,000 تومان

کتاب داستان فلسفه اثر برایان مگی، تاریخِ مصور فلسفه است به روایت برایان مگی. کتاب داستان فلسفه، به زبانی ساده و همراه با تصویر، از تاریخ فلسفه و اندیشه‌های فیلسوفان، از دوران باستان تا قرن بیستم، می‌گوید و نیز از چند‌وچونِ فلسفه و چگونگی فلسفه‌ورزی و فیلسوفانه اندیشیدن و اینکه فلسفه چیست و به چه کار می‌آید. داستان فلسفه کتابی است برای آنها که مطالعات جدی و تخصصی در زمینه فلسفه نداشته‌اند، اما به این حوزه علاقه‌مند هستند و می‌خواهند مقدماتی درباره تاریخ فلسفه و تفکر فلسفی بدانند و با خطوط اصلی اندیشه فلاسفه بزرگ جهان آشنا شوند. بنابراین داستان فلسفه را می‌توان روایتی از تاریخ فلسفه برای مبتدیان و تازه‌کاران این عرصه دانست.

کتاب با درآمدی با عنوان دعوت به فلسفه آغاز می‌شود. مگی در این درآمد به زبانی ساده درباره فلسفه و تفکر فلسفی توضیح می‌دهد و بعد از آن به روایت تاریخ فلسفه می‌پردازد و روایت خود را از دورترین اعصار تاریخ فلسفه، یعنی یونان باستان و فیلسوفانی چون سقراط و افلاطون و ارسطو، آغاز می‌کند و در پایان از فلاسفه قرن بیستم، نظیر راسل و ویتگنشتاین و پوپر و نیز از آینده فلسفه سخن می‌گوید.

داستان فلسفه از 9 بخش تشکیل شده است که عبارتند از: یونانیان و دنیای‌شان، مسیحیت و فلسفه، آغاز علوم جدید، عقل‌گرایان بزرگ، تجربه‌گرایان بزرگ، اندیشمندان انقلابی فرانسه، قرن زرین فلسفه آلمان، دموکراسی و فلسفه و فلسفه در قرن بیستم.

پروفسور برایان مگی در این کتاب به سراغ تمام فیلسوفان نامدار رفته و شرح 2500 سال فلسفه از یونان باستان تا فلسفه جدید از سقراط و افلاطون تا پوپر و اینشتین را بررسی می‌کند. این بررسی شامل 4 مرحله می‌باشد، دوران‌های یونان باستان، قرون وسطی، رنسانس، دوره معاصر. کتاب با معرفی تالس یونانی به عنوان یکی از اولین اندیشمندان بشری معرفی می‌شود و همین‌طور ادامه می‌یابد. برای مطالعه این کتاب نیازی به پیش شناختی از فلسفه نداریم. بیشتر کتاب به بیان فلسفه معاصر پرداخته است، کشورهای فرانسه، آلمان و انگلستان با داشتن فیلسوف‌هایی همچون دکارت، کانت و جان لاک بیشترین سهم را در شکوفایی فلسفه معاصر دارند.

مگی در این کتاب به ارتباط فیلسوفان غربی با مسیحیت نیز پرداخته و همین‌طور سوالات مهم فلسفی از جمله هستی چیست؟ و آیا وجود خدا را می‌توان اثبات کرد یا خیر؟ در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته است. نسخه چاپی این کتاب مصور است و در صفحه نخست آن تصویر یکی از مجسمه‌های هنرمند نامدار فرانسه چاپ شده که برهنه و در حال تفکر می‌باشد. این برهنگی او به نشانه آن است که انسان برای اندیشیدن نیازی به هیچ چیزی ندارد نه دین، نه قدرت و فرهنگ و نه حتی لباس.
این کتاب پر از حاشیه و نقل قول‌های قصار است که مخاطب را به تفکر عمیق وامی‌دارد. به طور کل سیر تاریخی فلسفه در این کتاب بیشتر از تشریح آرا موردتوجه قرار گرفته است. تنها از فیلسوفانی سخن گفته شده که افکار و نظریاتشان ماندگار بوده و تاثیر زیادی بر افکار انسان‌ها گذاشته است. مگی سعی دارد با این کتاب فلسفه را به زندگی افراد وارد کند. پیش بینی او درباره آینده فلسفه که در آخر کتاب به صورت یک مقاله ارائه شده این است که با وجود فیلسوفان جدید و آرا و افکار جدیدشان، اما همچنان تاثیر عقاید فیلسوفان گذشته را بیشتر حس خواهیم کرد.

5/5 - (1 امتیاز)

دسترسی محدود برای دانلود

برای دانلود همه فایل ها باید محصول را خریداری فرمایید

دانلود کتاب داستان فلسفه اثر برایان مگی
حجم 33.47 مگابایت
فرمت PDF
دانلود با خرید محصول
اگر فایل مشکل دانلود دارد گزارش ارسال کنید
گزارش مشکل دانلود از سایت
  • اگر شما در دانلود این کتاب مشکل دارید، قبل از گزارش با کلیک روی آموزش دانلود، روش دانلود از پرشین‌پی‌دی‌اف را مطالعه بفرمایید.
  • مشکل خود برای دانلود فایل را شرح دهید.
اگر فایل را خلاف قوانین کپی رایت می‌دانید درخواست حذف ارسال کنید

کتاب های دیگر از برایان مگی

نتیجه‌ای پیدا نشد.

نقد و بررسی شما درباره داستان فلسفه

لطفا پس از مطالعه داستان فلسفه نظر خود را برای دیگر کاربران بنویسید.
از ارسال نظر به زبان انگلیسی یا نوشتن فینگلیش پرهیز کنید.
تمام نظرات توسط تیم مدیریت پرشین پی‌دی‌اف بررسی شده و پاسخ داده می‌شوند.
اشتراک در
اطلاع از
guest
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

کتاب های مشابه با داستان فلسفه

دانلود کتاب عرفان ابن سینا اثر سید نورالحق کاوش
دانلود کتاب فلسفه زبان اثر ویلیام آلستون